07-08-2017

Gidsen gezocht

Het Gallo-Romeins museum is constant op zoek naar tweetalige gidsen voor de permanente tentoonstelling. Ook speuren we naar gidsen om schoolprogramma's te begeleiden.

Het Gallo-Romeins museum is constant op zoek naar tweetalige gidsen Nederlands/Frans (Frans spreken, Nederlands begrijpen is voldoende). Stuur je CV naar ons en wij bewaren je gegevens om contact op te nemen wanneer we de gidsenopleiding starten.

Daarnaast speuren we ook naar gidsen om de schoolprogramma's 'Ten aanval' en 'De oermens' te begeleiden. De doelgroep voor deze programma's zijn leerlingen van het lager onderwijs. Om te solliciteren voor deze vacature moet je reageren vóór 20 augustus. Weerhouden kandidaten worden dan uitgenodigd voor een gesprek. De op maat gesneden opleiding zal in het najaar plaatsvinden.

Heb je interesse om ons gidsenteam te versterken? Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:

Nancy Tilkin
nancy.tilkin@limburg.be