06-02-2018

Acteer op een prehistorisch theaterkamp

De hoofdrol spelen in een prehistorisch avontuur? Flits terug naar het verre verleden tijdens een 5-daags theater- en filmkamp in het Gallo-Romeins Museum. Samen met Villa Basta toveren we het museum om in één grote theaterset. Daarna maken we in groep een theaterstuk. De finale? Een voorstelling in het auditorium.

De set en het verhaal? Daarvoor doen we samen inspiratie op in de permanente collectie van het museum. De professionele begeleiders van Villa Basta leren je acteertechnieken aan. Vervolgens is het aan jou. Je sluipt door de savanne op jacht naar wilde paarden. Je schuilt in grote tenten voor het koude weer. Je maakt vuur met een vuursteen.

Ben je geboeid door het leven van de eerste mensen? Hou je van spelen, verkleden, acteren? Wil je alles weten over film maken? Dan is dit kamp echt iets voor jou!

Wanneer?
5 dagen lang, van maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 april; telkens van 9u00 - 16u00.
Voor wie?
Sterren van het vierde, vijfde en zesde leerjaar
Inschrijven:
Huberte Renaers: +32 (0)12 67 03 40 of Oreane Vandenreyt: +32 (0)12 67 03 41