Bezoekers bekijken foto's van Timeless Beauty
U bent hier: NL » Tentoonstellingen » Tijdelijk » Rondleidingen 

Info

Timeless Beauty 

Duur:
1,5 uur

Max. aantal mensen per groep:

25

Kostprijs:

60,00 EUR per groep + toegangsprijs

Wanneer:
Op dag en tijdstip naar keuze (volgens beschikbaarheid van de gids)


Focus Fotografie

Duur:
1,5 uur

Max. aantal mensen per groep:

15

Kostprijs:

80,00 EUR per groep + toegangsprijs

Wanneer
:
Op dag en tijdstip naar keuze (volgens beschikbaarheid van de gids)

Meer informatie en reserveren:
Huberte Renaers
Tel. +32 (0)12 67 03 40 
huberte.renaers@limburg.be

Oréane Vandenreyt 
Tel. +32 (0)12 67 03 41 
oreane.vandenreyt@limburg.be 

Maandag t.e.m. vrijdag:
9u00 - 12u00 en 13u30 -17u00

Rondleidingen met gids

Rondleidingen op maat

Uiteraard kan je bij ons terecht voor een bezoek met een ervaren gids. Hoewel we de tentoonstellingen erg toegankelijk maken, is en blijft een gids nog steeds dé manier om samen het museum te ontdekken.

Omdat we de kwaliteit van de rondleiding willen garanderen aanvaarden we maximum 25 mensen per groep. Zo kan de gids het best inspelen op jouw wensen en is er voldoende mogelijkheid om je vragen te beantwoorden.

Niet alleen voor socio-culturele verenigingen maar ook voor familie-, vrienden- of collegagroepen is een begeleid bezoek een aanrader.

Tip! Wens je met je groep de permante tentoonstelling en/of de lopende tijdelijke tentoonstelling 's avonds te bezoeken? Dat kan. Neem contact op voor meer informatie over onze nocturnes.

Focus Fotografie

Bij aankomst in het museum wacht een professioneel fotograaf je op. Met je familie, vrienden of (mede-)cursisten verken je onder zijn leiding de expositie. De focus? Leven en werk van de in 2015 overleden kunstfotograaf Marc Lagrange. Je verneemt hoe de vakman te werk ging en krijgt inzicht in zijn unieke stijl. Samen met de gids analyseer je een aantal van zijn foto’s. Uiteraard is er ruimte voor discussie. 
Voor iedereen met een bijzondere interesse in fotografie of die er zelf actief mee bezig is. Maar ook als eerste kennismaking met deze kunstvorm is deze rondleiding boeiend.

Rondleiding ZONDER GIDS

Je kan ‘Timeless Beauty’ ook zelfstandig ontdekken met je leerlingen of studenten, zonder gebruik te maken van een gids. In dat geval liggen er audiogidsen voor jullie klaar. Er zijn er voor volwassenen, en voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Uiteraard hoef je er geen gebruik van te maken en mag je ook zelf gidsen. Welke keuze je ook maakt: we vragen je wel om te reserveren zodat we een tijdslot voor je groep kunnen vrijhouden.