Boek nu je plek voor de degustatielezing met foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh tijdens het Romeinenfestival. Let op, plaatsen zijn beperkt.
Tijdens deze degustatielezing vertelt foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh wat we dankzij archeologische vondsten weten over voeding in Romeins Tongeren. Hij gaat in op bereidingswijzen en eetgewoonten van toen.
Je sluit af met een proevertje: een stukje hartige taart, gemaakt met ingrediënten die ook 2000 jaar geleden al voorhanden waren; zoals spelt, kaas, honing en kruiden.
Type
Lezing met proeverij
Doelgroep
(Jong)volwassenen
Tijdstippen
Duur
45 min.
Taal
NL
Aantal deelnemers
Max. 35 per sessie
Locatie
Gallo-Romeins Museum
Prijs
10 euro
Contact
reservatie@galloromeinsmuseum.be
+32 12 67 03 40
Van maandag t.e.m. vrijdag
9 u. – 12 u. en 13.30 u. – 16 u.