Degustatielezing Romeins eten

Boek je plek

Boek nu je plek voor de degustatielezing met foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh tijdens het Romeinenfestival. Let op, plaatsen zijn beperkt.

Tijdens deze degustatielezing vertelt foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh wat we dankzij archeologische vondsten weten over voeding in Romeins Tongeren. Hij gaat in op bereidingswijzen en eetgewoonten van toen.
Je sluit af met een proevertje: een stukje hartige taart, gemaakt met ingrediënten die ook 2000 jaar geleden al voorhanden waren; zoals spelt, kaas, honing en kruiden.

Lezing met proeverij

(Jong)volwassenen

Tijdens het Romeinenfestival op

za 30/08 om 12 u., 14 u. en 16 u.

zo 31/08 om 12 u., 14 u. en 16 u.

45 min.

NL

Max. 35 per sessie

Gallo-Romeins Museum

10 euro

reservatie@galloromeinsmuseum.be
+32 12 67 03 40
Van maandag t.e.m. vrijdag
9 u. – 12 u. en 13.30 u. – 16 u.