Plan je een bezoek aan het Gallo-Romeins Museum? Koop dan best op voorhand je ticket. Zo ben je zeker dat je een plek hebt. En moeten wij aan de inkom niemand teleurstellen.

A la carte

Meer info?

Raadpleeg onze pagina voor contact en inschrijven.

Kies voor een museumbezoek dat naadloos aansluit bij de lesinhoud én interesse van jouw groep. Je stelt je rondleiding zelf samen op onze website.

Hoe kan je de rondleiding à la carte boeken?

  1. Verzamel op voorhand alle info: grootte van de groep, enkele mogelijke bezoekdata, al dan niet gebruik van de lunchruimte, ’s morgens of ’s middags starten …
  2. Bel of mail naar onze reservatiedienst. We leggen de datum en het aanvangsuur van je rondleiding vast (90 min.).
  3. Daarna doorzoek je via onderstaande knop virtueel het museum en maak je een keuze uit meer dan 50 onderwerpen. Uiteraard houden we graag rekening met jouw speciale noden of wensen. Geef ze dus zeker mee!

Stuur je keuze minimum twee weken voor het geplande bezoek door. We bezorgen alle gegevens aan de gids. Zo kan die zich optimaal voorbereiden. Hij/zij zorgt ervoor dat al je voorkeursthema’s aan bod komen.

Maak hier je keuze.

Bij dit programma hoort een lespakket. Dit kan je gebruiken om je museumbezoek in de klas voor te bereiden. 

Op ons leskanaal vind je heel wat educatieve video’s die aansluiten bij het programma ‘A la carte’. Handig om te verwerken in je lessen.

 

Begeleide rondleiding
Maatwerk

Lager onderwijs
Secundair onderwijs
Hoger onderwijs

Nl.

90 min.

Max. 15 per groep
Max. 4 groepen starten tegelijk.

70 euro per groep (gids)
1 euro per leerling/student (toegang)
Leerkrachten/lectoren gratis